Kategorier
Stockholm

Skräp

Tänker att jag ska börja printa i helgen, att det är bäst att göra det i dagsljus.
Istället ska jag försöka få iväg katalogen/magasinet resp affischen så snabbt som möjligt. Hur nu det ska gå till, är inte särskilt pigg på kvällarna.

Fixar tåg, hotell och semesteransökan under lunchrasten. Byter hotell till ett som ligger typ 200 m närmare galleriet. Är lite nyfiken på vad man får för pengarna där. Skönt att ha det klart. Men jag får sälja bra om jag ska gå plus.

Det spelades UNO men även det besläktade spelet Skip-Bo.

Måste ju blanda upp bildströmmen med lite skräp.

På hemsidan finns också 335 fasansfulla vittnesmål från läkare, sköterskor och andra som arbetar på sjukhus. LÄS! De handlar om hur allvarligt sjuka patienter på grund av personalbrist och stress utsatts för stora risker, drabbats av onödigt lidande och i flera fall död, som hade kunnat undvikas om patienterna fått adekvat vård. I en rad fall handlar det om uppenbara brott mot Patientsäkerhetslagen.

Flera av vittnesmålen slutar med att personen som skrivit säger upp sig för att situationen är ohållbar, omänsklig och ovärdig.

Tre politiker är ansvariga men uppträder skamligt:

✓ Finansregionrådet Iréne Svenonius (M) hävdar med en dåres envishet att patientsäkerheten är god. I tidningen Vårdfokus kallar hon de 335 vittnesmålen nedsättande för “enskildas upplevelser av enskilda händelser”.

✓ Hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L) skyller på det kommunala utjämningssystemet och tuffar vidare med sitt diffusa initiativ Hälsa för frihet: “Goda förutsättningar för hälsa kräver ett liberalt svar”. 

✓ Vårdutvecklingsregionrådet Ella Bohlin (KD) – som ställde sig vid ett separat bord i TV4 och vägrade diskutera med läkarna som startat uppropet – kallar upprepade gånger eländet för en “förändringsresa”.

Robert Aschberg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

Ett svar på ”Skräp”

Stängt för kommentering.