Kategorier
Stockholm

Fullt program

Susar hemåt genom det mellansvenska mörkret. Längtar hem så jag kan se dagens gjorda bilder på stordatorn. Har sen ett och annat att göra till utställningen: mejla affisch till galleriet, boka tåg och hotell till den 21-23/2, printa bilder och signera, sätta ihop en katalog och en bildförteckning och inte minst ansöka om semester.

Bildbehandlingen tar sen en och en halv timme av söndagskvällen.

Men det ska jobbas i en månad innan det händer i Göteborg. Det börjar med simskola i denna arla måndagsmorgonen. Och kanske spelar vi UNO redan i eftermiddag?

Tågresan till/från Göteborg är nån timme för lång för att vara perfekt, men det går. Man har gott om tid att tänka och komma på goda idéer och uppslag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Fullt program”

Musik hos mig att höra dig vara så igång. All lycka. Jag börjar med Strindbergsbokcirkeln igen i Blå Tornet den 23/2. Då för att diskutera Pelikanen och Spöksonaten. Herregud! Vad jag gillar detta! Ha en kul dag med UNO och barnen!

Stängt för kommentering.