Kategorier
Stockholm

Affischen

Missar en vernissage på Bonniers konsthall på grund av APT-mötet. Siktar på Fjellis-finissaget, på fredag tror jag, istället. Och det kanske finns något annat tidigare under veckan.

Oscar Wilde:

“Praise makes me humble, but when I am abused, I know that I have touched the stars.”

Nu har jag inte blivet ”abused”, men bilden nedan, som jag är mycket nöjd med, fick typ tre likes på fejan. Så jag måste ha snuddat stjärnorna.

Fick Fotosidan Magasin i postboxen härom dagen, läser om safarifoto i Masai Mara. Om lejon som knallar förbi jeeparna som är fulla med folk som alla tar varianter av samma bild, det enda som skiljer är i stort vinkeln. Får mig att tänka på pressbilder, till exempel en på en soldat som siktar runt ett hushörn. Ben bild som ser dramatisk ut, sen ser jag en bild till från större avstånd, och då ser man att det är typ tio fotografer på samma plats som gör sin minimalt avvikande bildvariant av samma motiv.

Dagens rubrik:

Helenas dotter får inte heta Fisen

Pappa Prutten och mormor Fjärta fattar ingenting. – Det här är rena myndighetsmissbruket!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020