Kategorier
Stockholm

Skriet

Nu byter jag hotell i Göteborg till vernissagehelgen. Det innebär att jag får hitta nånstans att käka, senast åt jag på hotellet respektive O´Learys´och var missnöjd med båda.

Dagens läsning:

Ufon och utomjordingar har gjort en lång resa för att komma hit – men inte genom rymden utan genom tiden. De är besökare från framtiden.

Från och med nu ser jag på mina medmänniskor med nya ögon.

Åsså dessa politiker som sjabblar om fem eller tio miljarder i välfärdspengar till kommunerna. De har minskat skatteintäkterna med 240 miljarder per år! Tacka fan att det inte finns pengar till skola, sjukvård, åldringsvård, fler batongviftare och kanoner. Fem eller tio miljarder räcker inte långt.

Mörker i politiken men annars ljusnar det dag för dag vilket märks mest när jag går hem från jobbet.

”Knowing me, knowing you” i busshögtalaren.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Skriet”

Stängt för kommentering.