Kategorier
Stockholm

Bunkring

Strax efter kl 10 inleder jag printandet av dubbla bilder till utställningen. Spotify dunkar ut musik i takt med att skrivaren kramar ut printar. Seg syssla det här, tar en väldig tid. Men pappret tar slut så småningom och jag får en naturlig paus. Får hoppas att de har papper när jag åker in till fotobutiken efter jobbet i morgon.

Två och en halvtimme senare tar pappret slut och jag har hunnit printa en knapp tredjedel. Var tvungen att göra om några printar då min skärm och min skrivare inte tycker lika om färg och ljus.

Vilar en stund innan jag tar promenaden ner till Coop. Det känns rätt varmt och när jag kollar är det +6°. Snövarningen för veckoslutet kvarstår men det ska samtidigt vara runt 3-4°. Funderar lite på att prova en lättare och tunnare jacka i morgon.

Plastmuggarna hamnar i varukorgen tillsammans med ett par semlor, det är ju söndag! Sen bunkrar jag lite djupfryst, är ju med mikro numera. Modemagasinen Elle och Plaza Uomo trillar ner i korgen, tänker göra kollage av modellnyllena. När jag ska betala finns det två priser för plastkassen, 2,50 respektive 3,50 för miljökasse. Finns bara en kasse att välja på så det högre priset kanske är en frivillig miljöavgift. Den anställde jag frågade visste inte.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Bunkring”

Stängt för kommentering.