Kategorier
Stockholm

Pilträd

Det är fortfarande mörka ute när jag nyduschad sätter mig vid datorn. Med andra ord för tidigt för att printa utställningsbilder då jag vill se dem i dagsljus.

Vill helst inte behöva gå ut i dag men måste köpa engångsmuggar till den säck med popcorn vi till klassen fick efter en filmpremiär förra veckan och som jag tänkte fortsätta mata ederna med. Och när grovsoprummet öppnar till kvällen ska jag försöka komma ihåg att kolla om mina använda färgpatroner har en plats där.

I går, ute i Vällingby, träffade jag även Stefan. Mannen som lurade mig att tacka ja till att komma och visa bilder. Förhörde mig lite om vad de förväntar sig, hur många de är och om tekniken. Vad jag förstår vill de inspireras av mina lite mer egna bilder, typ de av skräp och prylar. Klubben är liten, drygt tio personer, så det blir ett litet sammanhang.

Mot frukosten!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Pilträd”

Stängt för kommentering.