Kategorier
Stockholm

Självskugga

I dag var det lika soligt som söndagen i Göteborg. Satt inne och printade ungarnas porträtt samt de sevärdheter de valt till sina bildprojekt. Är inte helt klar då några bilder saknas.

Tar en shoppingrunda i vinter-/vårsolen. Det visar sig blåsa en iskall och styv nordan, riktigt oskönt! En ung kille står utanför sin port och hejar på mig och jag säger hej tillbaka. ”Tja!” En annan yngling berättar för kompisen, ”Det sa farsan! Helt sjukt! Han var på fyllan, men ändå!”

Blir passerad av en cyklist, ”julen gör vi tillsammans” står det på papperskassen på pakethållaren. Trevlig tanke om än lite daterad.

Har några timmar på mig att bestämma om jag ska åka iväg på vernissage till eftermiddagen. Det som talat för är att jag är lite sugen på att göra bilder. .

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Självskugga”

Stängt för kommentering.