Kategorier
Stockholm

Spiritual healer

Tog med nya gluggen i söndags, 50-140mm, för att komma åt motiv lite längre bort. Hade faktiskt nytta av den och bilden i inlägget är gjord med den, men på nära håll. Åkte ju in för att göra bilder och kom hem med ett skapligt gäng (i mina ögon).

Kämpar med läsningen av Magnum Streetwise. Tung bok och svårhållen, skulle den slinka ur nävgreppet riskerar jag revbensskada. Men det har blivit några sidor de senaste kvällarna.

Och jag klarar mig fortfarande utan nässprejen. Dock utan att känna mig riktigt frisk.

Pappersinköp igen, efter jobbet. Får lättjogga till hembussen, vilket är en relativ plåga med en skinknerv i kläm. Mr Kunta, African spiritual healer, kanske kan råda bot på det? (Fick en lapp i postboxen).

Ett utedass. OBS! Arkivbild” . Bildtext i Aftonbladet till rubriken ”Död man hittad på utedass”.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Spiritual healer”

Stängt för kommentering.