Kategorier
Stockholm

Cato och Axel

Två taxibilar blockerar busshållplatsen på Skanstull på morgonen. Idioter! Bara att beslagta bilarna och rycka kortet!

Min samverkanslärare sjukskrev sig och jag hade klassen själv. Styrde upp det rätt bra, om jag får säga det själv. Efter skoldagen fortsatte jag på fritids med lekar i gympasalen och i sista leken hoppade jag in i en kullek. Chockade kidsen med att vara snabb. Hann bara vara med i ett par minuter innan vi slutade vilket var precis vad jag orkade med.

Förbannat trångt!
Cato själv.

Tycker nog att mina prestationer under dagen motiverade en AW-öl innan Cato-vernissagen. Det blev en Hopnotizer på Brewdog innan jag stretade Södermannagatan norrut till Galleri Axel, Träffar Tee Ell utanför, morsade på och plåtade Cato, fick en kram av Jimmy Dee och handshake av Ola innanför, och Knut K ansluter vid chipsskålen. Galleristan Bea hälsade också. Snackade en god stund med Jimmy, trevligt. Såg inte mycket av utställningen, men kul att vara igenkänd och att få en pratstund.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Cato och Axel”

Stängt för kommentering.