Kategorier
Stockholm

Nya tag

Förre statsministern, Fredrik Reinfeldt, är nominerad till Djurgårdens styrelse. Det faller inte alla på läppen, om man läser kommentarerna. Visserligen är han djurgårdare sen mycket länge men jag vill inte heller ha honom involverad i DIF. Den moderata människosynen rimmar helt enkelt för illa med min.

Hat haft lite sämre bloggstatistik ett par dagar så jag måste ha snuddat vid stjärnorna igen. Inte undra på att jag känner mig lite starstruck.

Tar nya tag med magasinet/katalogen men tiden börjar bli knapp. Tveksamt om de hinner komma till vernissagen och gör de inte det är det ju bortkastade stålar. Och mina försök strandar även nu.

Läser att det råder baconbrist i landet. Nu blev det jobbigt på riktigt!

Avslutar torsdagskvällen med Jan Stenmark-vernissage på Galleri Mats Bergman, samma som Nini Ramsby ställde ut på. Frågar Jan ”vad får du allt ifrån?” Han knackar på huvudet. Sköna bilder med underbara texter, några sprillans nya. Typ ”Hon sa att hon var Pippi Långstrump och jag trodde henne. Ville inte ligga med en galning!” På gatan står en man i hatt som roat och lite förtjust låter mig att en bild på sig.

I kväll blir det Cato på Axel kl 17. Slutar kl 16 och hinner ta en bira innan, kan bli på Brewdog.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Nya tag”

Hinner inte alltid läsa din blogg, eller kommentera. Du har ju minst ett par varje dag. Jag har nog läst alla ett bra tag nu. Kan inte låta bli, det är spännande.

Stängt för kommentering.