Kategorier
Stockholm

Nödutgång

Ännu en dag själv med mina tvåor. I går höll de stilen bra under förmiddagen, efter lunch var de inte lika pigga på att vara tysta och jobba.

Ska försöka sladda in på Webbhallen på Medis efter jobbet, så jag får min kabel. Det är ju på vägen hem, en liten, liten omväg bara. Tar kanske med mig X-T2:an för lite kvällsbilder.

Nyheter från min barndoms hoods:

Operans och Dramatens ateljéer flyttar 2024 från Gäddviken

Tre år senare än planerat, alltså 2024 kommer Operans och Dramatens ateljéer att lämna Gäddviken i Nacka. Ateljéerna befinner sig idag i Kooperativa Förbundets tidigare Cirkelkaffe-rosteri. Kafferosteriet stängdes i mitten av 1990-talet. Tidigare hade Vasakronan planer på att riva ateljébyggnaden och bygga c:a 500 bostäder på platsen. Men frågan är hur det kommer gå för planerna med en efterfrågan som har gått ner.

Vi får se vad som ger mest profit.

Inte ett pip från Blurb-supporten skrev jag, tror jag. Men när jag ändå tog mig samman och tittade på problemet var det löst. Det gick med andra ord att ladda upp den till Blurb. Det var ett problem med omslagsbilden, och det verkar kvitta vilken omslagsbild jag väljer, programmet påstår att det är en skärmavbild på 117 dpi, vilket det inte är. Brydde mig inte utan skickade iväg den. Och håller de vad de lovar har jag den på onsdag nästa vecka. Det fanns alltså en nödutgång ändå! (Och jag fick svar från Blurb, efter att jag lagt ordern).

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Nödutgång”

Stängt för kommentering.