Kategorier
Stockholm

Sladdsladder

Redan onsdag. Hej vad tiden går, på gott och på ont.

Fortsätter vara ensam med klassen. Slitigt även om det går bra.

Blev lite osäker på sladden jag behöver, hur tv:ns ingångar ser ut, så jag åkte hem och kollade det innan jag tar mig till Webhallen. Det är antingen USB eller HDMI på tv-sidan. Hoppas butiken vet vad jag ska ha. Sen ska jag fatta hur jag gör ett bildspel och förhoppningsvis kan ändra om bildernas ordning. Har lite tid att fundera över dispositionen, om jag ska presentera bilderna utifrån kategori/genre eller geografiskt. Eller för den delen efter nån annan idé som kan poppa upp den månad som återstår.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Sladdsladder”

Jo att få ihop livet sladdvis kan vara knepigt har jag förstått. Ha bra vecka, barnen är lyckliga!

Den funktionen finns men jag tror man måste samla bilderna med en och samma etikett. Verkar inte funka att ha flera olika etiketter så då flyttas bildetna vilket jag inte vill. Men jag ska kolla. Det andra bildspelet på macen verkade kräva appleTV för visning oå en TV.

Stängt för kommentering.