Kategorier
Stockholm

Lördagsbestyr

Kulturfyren Skeppsholmen blir första stopp denna lördag. Ett gäng fotografer ställer ut och lär ha sin vernissage vid klockan 12. Fortsätter sen mot Galleri Kontrast och nästa vernissage, Hans Malms utställning som handlar om Slussen. Blir intressant!

Hoppas därtill ha gjort ett antal vettiga bilder innan jag ansluter till mina barndomskompisar tillika kommande NYC-resesällskap för en bit mat, några öl och några förstulna blickar på de tv-skärmar runt om som sannolikt visar fotboll. Bilder, vettiga och vettiga, jag tar knappt några vettiga bilder längre.

Sov iallafall till sju, en timme längre än vanligt, och hinner ta en lur innan jag drar iväg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Lördagsbestyr”

Värdigt och latjo upplägg. Spatserade förbi på Skeppsholmen igår, uppmärksammade dagens utställning – går ev förbi i dag igen. Svänger också förbi Kontrast i em. Salve. Pax! Rauha.

Stängt för kommentering.