Kategorier
Stockholm

Raseri och ömhet

Inleder dagen med så kallad lönedialog med min närmaste chef. Särskilt mycket pengar att dividera om finns inte i potten och på vissa skolor blir det ingen löneökning alls för vissa. Allt medan politiker ljuger om att de satsar på skolan. Trots att polischefer tycker att det ska satsas på skolan för att hindra nyrekryteringen till de kriminella gängen struntar politikerna i det utan tycker det är bättre använda pengar att sätta in polisiära resurser när det är för sent, när det skjuts och sprängs. Man får en känsla av att de vill ha det så här.

Men först en dryg kvarts försoning, men det ordnar sig. Jag har marginal för det också.

Lite stressigt blir det ändå på morgonen och jag försöker hålla huvudet kallt så jag inte glömmer nåt väsentligt innan jag rusar mot bussen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Raseri och ömhet”

Stängt för kommentering.