Kategorier
Stockholm

Taggtråd

Som sagt hade jag lönesamtal i går, svårt att veta hur det gick avseende eventuellt ekonomiskt utfall. Statistiskt sett har andra fått mer än jag men jag ligger ändå hyfsat till.

Sista arbetsdagen denna vecka, i morgon Göteborg. Kör ett bildpass med eleverna, vet inte riktigt vad jag ska göra än men det brukar ge sig. Efter Göteborgsutflykten följer sportlovet och cirka två tredjedelar av eleverna är lediga.

Fick det ”orangea kuvertet” digitalt i går. Orkar jag ska jag gå in och kolla hur stor min pension kommer att bli. Gissar att det inte är någon rolig läsning. Får väl jobba tills jag är sjutti ändå då.

Lite kul ändå hur min och Pentti Sammalahtis bild lirar ihop, med sina tre trådar och två fåglar/objekt.

Pentti Sammallahti. Kitakata. Japan. 2005.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Taggtråd”

Stängt för kommentering.