Kategorier
Stockholm

AXEL R.I.P

Tråkiga nyheter: Galleri Axel kommer att stänga på Södermannagatan 16. Galleri Axel kommer däremot att finnas kvar på nätet och i framtiden dyka upp med PopUp-utställningar och på mässor. Galleristan Bea kommer istället att jobba mer med Rikstolvan på Österlen. Det verkar vara lika svårt för gallerier som för utställare. Sex och en halvtimme drygt tar det att åka ner till Rikstolvan. Har svårt att se att det skulle bli aktuellt.

En pytteliten tröst är att jag vann en bok av Thomas Wågström i Axels konstförenings årliga och sista medlemslotteri.

Noterar att första tranan siktats vid Hornborgasjön, varslande om vår. Samtidigt varslar väderappen om snö i kväll kl 22. Ska försöka komma ihåg att kolla.

Dagen alla fettisar inklusive undertecknad väntat på, infaller denna tisdag. Inmundigade härför tvenne stycken semlor, kanske nummer 19 och 20. Enär jag inte bara är fettis utan också, till åldern, pensionär fick jag furstliga 5% rabatt på Coop. Avser dock att upphöra med konsumtionen av nämnda bakverk i och med detta.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”AXEL R.I.P”

Jag diggar Wågström, och Bea också. Hoppades att jag nån gång i framtiden skulle ha en liten utställning hos henne, sitta där i soffan och hinka lådvin. Dream on, dude! Ja, tråkigt som fan. Vi behöver fler ställen för foto. Inte färre.

Stängt för kommentering.