Kategorier
Stockholm

Frå…

Färgpatronerna till kontorsskrivaren har kommit och snart finns nya pengar på kontot. Livet leker, eller vad det nu gör. Men 14 000:- extra ska ju ut, för objektivet jag köpte.

Satt och plockade ut bilder till Kistabildvisningen i mars. Har inte hittat alla jag vill visa, men de jag saknar är mest gatufoton och det är nog inte där tyngden ska ligga. Tror nog att medlemmarna i Kista fotoklubb sett tillräckligt med sånt redan, däremot är bilder som den nedan kanske mer ovanliga i deras dagliga bildflöde. Liksom mina ripped.

Sovmorgon, men råkade sätta alarmet på kl 6 som vanligt och väcktes mitt i en dröm. Attans!

Nästa gerillaattack blir 4:e april. Gott om tid att välja bilder, kanske dags för några rippade? Printade en favorit från Göteborgshelgen, den kanske kommer med?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020