Kategorier
Stockholm

Lördag med snö

Trodde jag hade häcken full med evenemang denna lördag, men det var visst bara ett: Irländsk grafik på Galleri Helle Knudsen i Enskede. Vet inte om jag ska åka dit. Behöver direkt inte göra några bilder, har massor av opublicerat. Å andra sidan ligger ju Skogskyrkogården i närheten och där kan det vara vackert med snön. Har ju aldrig varit där.

Och mer snö blir det ser jag när jag tittar ut.

”Ålderspensionen som var tänkt att bli ett lugnt och skönt avslut på ett långt arbetsliv har förvandlats till en skräckfilm där hundratusentals fattigpensionärer döms till kanske två eller tre decennier i djup fattigdom. Detta måste vi ändra på. Kraven på höjda pensioner hörs redan ljudligt och kommer öka ytterligare de kommande åren.”

Reformisternas studieledare Daniel Suhonen skriver om pensionerna på Expressen Debatt.

Ska som sagt ta en kik på minpension.se och se hur illa det blir för egen del.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Lördag med snö”

Stängt för kommentering.