Kategorier
Stockholm

Man får passa på

En hackspett trummar in denna tisdag, kanske blir det en vår iallafall?

I dag blir det utflykt! Har inte varit ute på flera dagar så det ska bli skönt med lite frisk luft. Ska först fixa nytt pass, sen ska jag fixa några papprör för bildförsändelser. Det ska bli intressant att med egna ögon se hur mycket/lite folk det är på buss och tunnelbana och på gatorna. Men först en treo och lite nässprej, så jag orkar.

På hemvägen behöver jag bunkra upp käk igen.

Mejlar min vårdcentral och får svar inom en timme:

Hej!
Vi har bokat ett Videomöte med dig och dr Jahan den 26 mars kl 10.30
.”

Sen får vi se om jag återgår i arbete på fredag eller blir sjukskriven.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Man får passa på”

Stängt för kommentering.