Kategorier
Stockholm

Vår vs corona

Går lite tidigt, vill hinna kolla fågellivet. En storskrakhane lyser vackert i vitt, i övrigt sothöns och gräsänder i Träsket. När jag kommer till busshållplatsen upptäcker jag att jag glömt mitt busskort i andra jackan. Får knalla hem och hämta och missar såklart bussen.

Väl på bussen är det ingång bak och tejpavspärrat fram, som jag läst om. Vi som åker är inte fler än att vi kan sprida ut oss ordentligt.

En tunnelöppning är målad på Erstaberget vid Londonviadukten? Är det en arbetstunnel för den nya ny t-banestationen vid Stigberghsparken eller blivande tunnel för Saltsjöbanan? Googlar fram en artikel om en del förslag som finns angående Saltsjöbanan, som man tänkt skulle stanna vid Lugnet. Antar att det blir en ny station då med anknytning till tvärbanan. Nu verkar det ändå som om Saltsjöbanan ska gå in till Slussen så småningom. Däremot har man planer på att låta motorvägen och tåget byta plats, bilarna i en utvidgad tunnel och tåget runt Henriksdalberget. Och sånt här skit finns det pengar till?

Kommer fram till passpolisen med en kvart till godo.

Svårt komma ihåg att inte ta i handtag med mera.
Observerade två munskydd och ett tiopack toapapper. Såg även en sandsop och en kajakvagn. Om jag adderar den stare jag såg på gården hemma, var det därmed kanske fler vår- än coronatecken. Glömde nämna att det inte fanns några febetremometrar kvar på apoteket och paracetamotabletthyllorna gapade tomma, treo fanns forfarande. Kanske oavgjort ändå.

Solig och fin dag, skönt att komma ut en sväng. Intressant att se hur jag känner mig när treon slutat verka. Ännu klockan 16 mår jag prima.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020