Kategorier
Stockholm

Stegvis

Det kommer in en buss på hållplatsen skyltad ”Ej i trafik” och jag hoppar på den i tron att det är 446:an. Det är det inte utan jag får en utflykt till industriområdet. Ingen corona på isen, jag hinner hoppa av och byta.

Apropå krogarna som stängs, Charles Dickens är en av dem. När jag åkte förbi med bussen lyste OPEN-lamporna som vanligt.

Det är inte klokt vad jag börjat gå på sista tiden, 42 284 steg på fyra dagar är med mina mått mätt godkänt. Eller, det är ju klokt, jagkänner mig riktigt stegvis. Hoppas orka förlänga efter jobbet-promenaderna under kommande vecka.

Gick med i Club Clas och får så erbjudanden från Clas O. I det senare uppmärksammade jag att man kan panta sina skrivarpatroner och få stålar: ”Lämna in dina tomma bläckpatroner och tonerkassetter i närmsta Clas Ohlson-butik. Är du klubbmedlem får du dessutom pengar för varje pantad patron eller kassett att handla för.” Det är ju strålande! Man får lämna 20 per månad och jag har kanske det dubbla.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Stegvis”

Stegvis genom livet! Fyra gånger rekommenderade steg om dagen. Undrar vad som händer med dig, du kanske evolutionerar evolutionen med någon extra muskel, eller liknande,

Det finns de som går längre. Men det kanske bara är början för mig? Å andra sidan, i Berlin och NYC nådde jag vissa dagar en bit över 30 000 steg.

Stängt för kommentering.