Kategorier
Stockholm

Tji bananer

Kall tisdagsmorgon, står och fryser innan bussen kommer.

Leveransvecka som sagt, mina magazine verkar kunna komma i morgon och ett nytt linspaket aviseras, det senare kommer dock inte förrän i mitten av månaden. Kamerahuset kan jag som sagt inte hämta förrän på lördag. Lite segt, men jag har inte tänkt använda det under veckan ändå.

Börjar peppa för promenaden redan vid lunch. Det får gärna bli lite varmare först. När jag kan gå strax före kl 17 värmer vårsolen lite och jag kommer iväg.
Jag bryr mig inte!!! vrålar en kvinna nånstans bakom mig. Så kan man också hantera en sval majtisdag. Går till Londonviadukten och får avsluta med en spurt för att hinna med bussen. 

Tji bananer på Coop så dagen slutar i moll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Tji bananer”

Stängt för kommentering.