Kategorier
Stockholm

Pay back

Dörrarna till Skanstulls T är morgontrötta och vill inte öppnas. Efter en stund glider de ändå isär. Det är något med dörrar och morgnar, dörren till jobbet kinkade också härom veckan.

Mitt tilltänkta men inställda resesällskap till New York är som sagt pensionärer och då har man tid att jaga SAS. En av dem lyckades få fram ett bra telefonnummer och sen droppade sms:en in i takt med att de ordnade så de får pengarna för flygresan återbetald. Jag lyckades hitta en lucka i jobbschemat och då det inte var någon kö, förmodligen är det ingen som känner till det här telefonnumret, lyckas även jag få löfte om återbetalning. Den är det kö till så det kommer ta ett par månader.

Fjärde dagen som ensam ansvarig för min klass och därtill fritids. Är lite mör men mitt mind set håller och jag ställer kosan mot Medis. Har kanske kommit upp på någon platå då jag kan traska samtidigt som jag tänker på annat. Får ta några snabbare steg på slutet för att hinna slinka in genom bakdörren på hembussen. Har sen en skaplig träningsvärk, som på den gamla, goda tiden.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Pay back”

Stängt för kommentering.