Kategorier
Stockholm

Jesus och Hare Krishna

Det är märkvärdigt och skrämmande tomt på fågel i träsket. Inte ens en gräsand går att se. Och infotavlan vid busshållplatsen är ett skämt. En 471:a som ska passera om tretton minuter kör förbi och min buss är fyra minuter sen. Den är ledsen, gråter i varje kurva. Skäms kanske?

Går från Slussen in till fotoaffären på Vasagatan och tillbaka. Ett paket Fuji X-T4, två minneskort och en Peak design kamerarem ligger strax i ryggan. Där ligger redan en jacka som jag strax ska kränga till Borax Miner.

Ett par tjejer i yngre tonåren kör sin variant av BFF, Best Friends Forever, genom att förena sig med varandra medelst handbojor. Ett Hare Krishna-gäng har fått vårkänslor och Hare Ramar över Järntorget. Pling, pling!

Strax slinker jag in på Stigberget som ersatt Papagallo i Götgatsbacken. Käk, öl, magazineutbyte och jackförsäljning sker.

Åker sen hem och laddarbatterierna till nya XT-4:an.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020