Kategorier
Stockholm

Genomsikt

Måste fundera en stund, men kommer nog fram till att det var en skaplig kortvecka ändå. Kanske för att eftermiddagen i dag var lugn och trevlig. På dagens bild pass var uppgiften att göra ”mosaikkollage”, det vill säga att skapa en större bild med hjälp av små pappersbitar i olika färger. Det var väl inte alla i klassen som fattade instruktionen och för dagens skolbarn ska det gärna gå snabbt och lätt. Men ett mästerverk såg ändå dagens ljus, trots att det inte var enligt instruktionen.

Fyra dagar ledigt. Har min pinnjakt, min helglista och jag behöver åka in och köpa fotopapper.

Sommarlovet nalkas med virushastighet, bara några få skolveckor kvar. Semestern blir i juli och när den är slut är vi tillbaka på vår gamla skola, nu nyrenoverad. Det ska bli skönt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Genomsikt”

Stängt för kommentering.