Kategorier
Stockholm

Bussförares tankar

Undrar vad de tycker och tänker, bussförarna, där de sitter isolerade utan kontakt med passagerarna. Finns det någon av dem som saknar den dagliga kontakten med resenärerna, eller tycker de alla att det är skönt att slippa oss?

Hittade förresten min saknade kompass, så nu har jag två igen. Den kan komma väl till pass till helgen. Nu finns den nya kartan med sextio färska pinnar att beställa. Det ska jag göra omgående.

Jag börjar knaka i fogarna. Foglossningen yttrar sig i stickningar i vänster höft och viss smärta i höger fot. Motionen is taking its toll.

Sov illa men dagen gick bra ändå.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Bussförares tankar”

Trevligt att läsa vad du skriver i din blogg, men ibland har man fullt upp själv och hinner inte följa din vardag. Du har ju minst två bloggar om dagen, kul, men om du tycker jag inte kommenterar alla, så hinner jag inte.

Stängt för kommentering.