Kategorier
Stockholm

Sunday Fragments

En tvär inbromsning strax efter hållplatsen får en kvinna att rasa omkull handlöst i bussen. Hon kan så småningom sitta upp medan dotterdottern förskräckt tittar på. Det verkar vara axeln som tagit smällen. Stopp i väntan på ambulans. Vi övriga får ta nästa buss.

Besatt som jag är av att motionera, inleder jag min promenad vid Londonvia-dukten, går Folkungagatan, Katarinavägen och Hornsgatan, över Västerbron till Rålis. I Högalid gal en tupp och i Rålis är det fullt med solnjutare. Förbaskat fina gamla träbåtar i Pålsundet, förresten.

Knaller bort till café Eldkvarn vid Stadshuset för vätskepåfyllning och samkväm med Lothar GoTh. Fortsätter en god stund senare tillbaka till Slussen. När jag till sist är hemma igen har jag lufsat 16342 steg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020