Kategorier
Stockholm

Brommaplan revisited

”Magiska spegel hjälp mig nu magiska spegel ge mig en tegel.” En liten tjej på granngården vädjar till ockulta krafter. En tegel vore kanske bra att ha?


Efter min förmiddagspromenad tyckte jag det vardags för lite belöning så jag skumpar buss och skakat´r tunnelbana ut till Brommaplan för en Jaako Kulta Kompani rendez-vous. På tuben sjunger en pytteknatte Havet är djupt i duett medicin far innan den senare kommer på att de kanske stör och hyssjar sitt ättelägg.

Plankstek och några öl samt gemytligt prat om allt och inget i ett par timmar. Hamnar sen i creative mode för en stund. Tajmar min hembuss på minuten och allt ät frid och fröjd.

16 867 steg, ännu ett gott dagsverke och jag tror att jag tappat några kilon i skogarna. Men kaggen sitter där den sitter.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Brommaplan revisited”

Stegmästaren. Jag har inte kommit upp i 10 000 per dag än. Brommaplan, hemmaplan. Bodde på Ekerö i över 30 år.

Stängt för kommentering.