Kategorier
Stockholm

Lorten i porten

Sista hela skoldagen som sagt, i morgon skolavslutning i en och en halv timme sen sommarlov och sommarfritids. På torsdag och fredag är det studie- och planeringsdagar. Finns en chans att veckan raskar på, så jag får sätta tänderna i nästa karta, Hellasgården/Tenntorp. Tjugo nya kontroller i stundtals svårorienterade terräng. Häftigt!

Apache Blessing

“May the sun bring you new energy by day, may the moon softly restore you by night, may the rain wash away your worries, may the breeze blow new strength into your being, may you walk gently through the world and know its beauty all days of your life.” –Apache Blessing

Tycker mig höra tornseglare, men ser dem inte.

https://happyzenwonderlandcollection.tumblr.com/post/620157949757767680/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Lorten i porten”

Stängt för kommentering.