Kategorier
Stockholm

Olidliga oljud

En surrande pollinerare med sting lyckas hitta in i mitt sovrum på arla morgonen. Den fattar vinken när jag öppnar fönstret på vid gavel. De ska man vara rädd om så jag skulle aldrig slå ihjäl den. Men ljudet är bland de jobbigare, omöjligt att somna till.
Ihållande surrande brummande ljud gör det svårt att somna på kvällen. Ingen geting/bi den här gången men jobbigt ändå i sin monotoni. Stänger sovrumsfönstret och lyckas ändå somna trots att oljudet tränger in.

En spol- och sugbil jobbar vid Globens pressbyråkiosk och det luktar bajs i flera 100 m. Också en start på dagen. Skit luktar det också om beslutet av Mark- och miljööverdomstolen att tillåta utbyggnaden av Preems raffinaderi. Om utbyggnaden blir av skulle det göra raffinaderiet till den anläggning i Sverige som släpper ut mest klimatpåverkande gaser. Fy fan!
Och från slakthusområdets kiosk osar det korv, inga jämförelser i övrigt.

https://vectress.tumblr.com/post/621000350449696768/spencerdeath-spencerdeath/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020