Kategorier
Stockholm

Smäcktande

Sovmorgon i dag, börjar kl 9 och ställer alarmet på kl 6.30. Tänker hinna gå från Medis och siktar på morgonbussen kl 7.49. Regnar gör det så jag garderar paraplyet med regnponchon. Gå tänker jag försöka göra oavsett.

De nya promenadskorna sitter som en smäck. Hade solen gassat hade jag kanske satt på mig just en smäck. Har en från Irland, med Guinnessreklam på. Men skorna, riktigt sköna.

Har baxat hem två ryggar fulla med junk, kanske baxar jag skiten tillbaka till den nya skolan i höst.

Filar annars som bäst på semesterlistan. Vad som måste göras och vad som eventuellt kan vara kul att göra, om jag skulle få lust. Det svåra kommer kanske att vara att upprätthålla stegstatistiken varje dag.

https://historycultureeducation.tumblr.com/post/621009328877551616/ford-mustang-on-the-roof-of-the-empire-state/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Smäcktande”

Stängt för kommentering.