Kategorier
Stockholm

Glad midsommar!

Vaknar vanlig tid denna midsommarafton, vilket är klockan sex. Mobilen ligger på laddning på ett litet bord bredvid sängen och jag kollar om det hänt något på de sajter jag lägger upp mina bilder på. Intar frukost, knackar ner lite bloggtext, återgår strax till bingen.

Firar inte midsommar då jag är praktiserande fnoskiker sedan minst tjugo år så det här är som vilken lördag eller söndag som helst, även om det är fredag. Det r ännu förtidigt att veta var den härdagen tar vägen. Egentligen bör jag ta mig ut i skogen i dag då Ältabussen sannolikt är glesare besatt på grund av helgen. Har även en del att ta itu med här hemma.

Är visst lite besatt av ljusstrimmor av olika slag.

Förbannade autokorrekt, mellanslagstangenten är emellanåt lite seg, eller om min tumme är mindre distinkt ibland, vilket leder till oönskade ord. Det är till exempel omöjligt att skriva ihop ärdet utan att autokorrekt ändrar till ordet.

Jaja, Glad Midsommar på er!

https://waholotes.tumblr.com/post/621322665818521600/escapekit-how-to-survive-a-deadly-global-virus/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Glad midsommar!”

Hahaha roliga coronavirus! Jag hatar också autokorrekt! GLAD MIDSOMMAR! Även om du inte firar. Kanonväder!

Stängt för kommentering.