Kategorier
Stockholm

Mattburk/burkmatta

Det blir ingen fysisk utflykt denna midsommarafton, istället en och annan mental resa till forna platser och tillstånd.

Fick en kul och spännande skolavslutningspresent av en gammal elev som gick ut sexan och ville ge mig en avskedsgåva. Fick bland annat tre påsar ”Brew in the bag”-kaffe. Man kokar upp vatten, häller det i påsen, låter det brygga i 3-4 minuter och häller upp det ur en pip på sidan av påsen. Fick tre olika typer av kaffe, först ut blir ”handroasted gourmet coffe from Columbia”.

Det blir en och annan bild gjord under mina promenader till och från jobbet. Den här utsökta kompositionen och kombination låg länge på Skanstullsbron strax efter/före Åhléns. Vem dumpar en matta på en bro?

Under tiden jag avnjuter mitt kaffe spelas Van Morrison i mitt spotifyflöde och jag undrar: lever karln? Det gör han, snubben är 74 år och still going strong av vad jag förstår av hans webbsida.

Aftonbladet i dag:

Dömd våldsman rymt från rättspsyk – bedöms som farlig

Tja, man får väl lita på att han följer FHM:s rekommendationer gällande social distansering så folk kan köra ”små grodorna” via Skype utan ängslan.

Kaffet var riktigt gott, förresten.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020