Kategorier
Stockholm

Pinnsam lördag

I dag är målsättningen att komma ut i pinnskogen igen, vid Tenntorp i Nackareservatet/Erstavik. Det kan bli pinnsamt.

Har som sagt släpat hem en massa junk från jobbet inför tillbakaflytten till en nyrestaurerad skola, bland annat en stolryggsäck. Kollar sidfickorna och finner en powerbar som gick ut, eller snarare hoppade in, 2008. Har slängt en del men den stora rensningen av jobbrelaterade ting sker när jag går i pension.

Har planer på att återuppta urban sketching igen. Höll på med lite sånt för 30 år sen typ. Behöver nog se nån tutorial, men som självlärd i det mesta har jag svårt att kolla instruktionsfilmer. Men det är nog ett måste för att lära sig åtminstone nya saker. Är nyfiken på att filma och det är samma sak där, kolla på till exempel Moderskeppet hur man gör.

https://happyzenwonderlandcollection.tumblr.com/post/621345812315881472/happiness-around-the-world/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020