Kategorier
Stockholm

En dag i solen

Beslutar att dela upp de återstående nitton pinnarna i två grupper och tar de tolv i Nyckelviksområdet först. De ligger utspridda och det är svårt att lägga någon vettig rutt för i vilken ordning de ska plockas.

Nämnde ju i gårdagens inlägg att jag och mina kamrater var på dagläger under sommarloven i Erstaviksområdet och då nyttjade de stug0r och torp som finns/fanns där. Kom att tänka på att vi vid ett tillfälle fick besök av Orienteringsklubben Ravinens nestor NilsWallman och jag tror det var han som lärde mig använda kompass.

Får problem med en sankmarkskontroll, som vanligt när det gäller sankmarker, de är många och svåra att fånga. Går tillbaka till pinnen innan och försöker orientera mig på nytt mot rätt sankmark. Till sist läser jag kartan rätt. Det hela upprepar sig några pinnar senare, men här slarvar jag rejält. Är på rätt plats utan att förstå det och går sen för långt. Men det glömmer man när man hittar rätt.

Kör sen vätskepåfyllning á la Pichlers diet ”en öl om dagen”, jag tar dock två och passar på att käka.

Hinner hem för att kolla Bajen-Gnaget på teve.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020