Kategorier
Stockholm

Nudistparty

Försöker få till en tidig start för dagens orientering så jag även hinner med lite social distansering med mister Kekko Eeronen. Dagens pinnar står i norra delen av centrala Nacka, men på behörigt avstånd från busshållplatser, så det kan ta upp till en timme att komma intill stan. Nitton pinnar att finna, varav sex är svarta/svåra, det ska bli en majs utmaning.

Greta Thunberg har sommarpratat:

”Slutligen berättar den 17-åriga klimataktivisten detaljerat om hur klimatet förändras i vår värld – och ger en känga till alla som inte tar naturens varningstecken på allvar.
– Helhet, moral, sanning och långsiktighet betyder ingenting längre. Våra kejsare är nakna, varenda en. Det visar sig att vårt samhälle är ett enda stort nudistparty, säger hon.”

Långhelg innebär att jag hinner läsa några av de tidskrifter jag prenumererar på. I Vår Fågelvärld blandas trevliga reportage om fågelskådare och platser de bott på med dystrare rapporter om fågelarter som minskar i numerär och om arter vi helt enkelt utrotat.

I EXPO läser jag Erik Sidenbladh om att det inte finns några gråzoner. Antingen är du antirasist eller så är du rasist.

Rasismen är en av de dödligaste ”farsoterna” mänskligheten har drabbats av. Och den ökarsnabbt och dyker upp överallt.

Språktidningen hoppas jag hinna titta i i kväll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Nudistparty”

Har aldrig lyckats få några pinnar, plockepinn var senast, för länge sedan. Nu läsa på balkongen inslagen i en filt. Fina fisken. Om en resa mellan Florens och Rom. Florens min bästa stad i hela världen. Är det söndag? Imorgon ska jag gå ner till F&S kl 7. För jag behöver träna mina artrosben, de klara sin inte längre utan maskinerna, de skriker. Kul med fågelvärlden, en gång var jag med i Sveriges Ornitologers Riksförbund och fick Fågeltidning. Jobbar du i morgon?

Florens har jag aldrig varit i. Är nog för varmt för mig.
Jobbar två veckor till, om jag inte kan ta ut komp sista veckan.

Stängt för kommentering.