Kategorier
Stockholm

Läsutmaning

Det blir en del fågelskådning denna min sista arbetsdag före sommarledigheten. Stenskvättan kom med frukost till sina ungar. Kebabsparven vid hembusshållplatsen hittar en bit pommes och låter sig väl smaka. Vid p-huset i Orminge skränar ett gäng fiskmåsar mer än vanligt och jag gissar rätt, de har två ungar som irrar runt nere på asfalten.

Jobbig dag när ventilationen på skolan inte funkar och det är så glassigt utomhus. Göra ändå mina promenader och är braslut när jag kommer hem.

Har en läsutmaning med en kollega som likt mig har läst mycket tidigare men minimalt nu och som också lägger skulden på mobilen. Ska upprätta en läslista och anstränga mig för att läsa varje kväll. Nu behöver jag ju inte mobilens alarm poet tag så den kan ju ligga någon annanstans än bredvid sängen. Disciplin även här. Men jag tror inte att Kafkas dagböcker i tre band platsar på läslistan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Läsutmaning”

Ha ha, ”i morse såg jag en stenskvätta, sen en sparv som käkade pommes frites och till sist måsar som oroligt vakade över sina telningar, just nedfallna från Orminge hus tak!” Du har rätt, det är ju skitbra! 🙂

Stängt för kommentering.