Kategorier
Stockholm

Arla morgon

Känner att jag behöver börja i stil, så jag går upp tidigt och tassar förbi träsket först. Kanske kan jag göra någon bild på svarthakedoppingen och ungen. Efter det finns det en bild att göra nere i centrum och den måste göras tidigt, när solen står rätt. Passar på att gå på Coop när jag väl är i faggorna.

Första åtgärden var ändå i går kväll, då jag satte mobilen på laddning i arbetsrummet och inte i sovrummet och sen läste rätt många sidor i Kristian Lundbergs Och allt ska vara kärlek. Tänker att jag ska avsluta den innan jag börjar på nåt nytt. Plockade fram en hög som kanske kommer att läsas, men jag ska kolla vidare i hyllorna.

Hittar ”Salt – en världshistoria” av Mark Kurlansky, populärvetenskap. Den kan nog bli första boken ut.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Arla morgon”

Stängt för kommentering.