Kategorier
Stockholm

Med en nypa salt

Det bästa med semester är ändå att kunna gå och ta en tupplur lite när som helst. Det blev lång och skön en efter min träsk- och centrumutflykt.

Käkar lunch och småplockar sen lite här och var inomhus. Behöver gå genom det jag tog hemifrån jobbet, slänga det som inte behövs kommande läsår och lägga resten där jag hittar det om sex veckor. Och ur den synpunkten bör jag kunna slänga en hel del annat jobbrelaterat jag sparat här hemma också. Ska ju bara jobba ett år till.

En varmjävlig dag till, sen blir det svalare i veckan med regn. Det låter fint, kanske ska jag åka in och göra bilder på Slussen i regn. Och promenera mina 8000+ steg medan regnet strilar ner för min regnponcho och blöter ner mina skor.

I kväll blir det läsning, räknar med att läsa ut Och allt ska vara kärlek och börja på Salt, men det kanske man får ta med en nypa…

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020