Kategorier
Stockholm

Volymhål

Det finns en nackdel med att inte ha mobilen nära tillhands, jag kan inte anteckna det som poppar upp i skallen. Hittar ett anteckningsblock som får lösa problemet.

Klockan är 21 och granngårdens småungar skriker av pur livsglädje i samma tonart som tornseglarna.

Av någon anledning kommer jag att tänka på mitt första besök i Berlin, då jag försökte hitta ner till mitt hotell från Alexanderplatz. Minns inte vad som gjorde det svårt, hade jag ingen karta? Gick Alexanderstraße ner, vilket i sig inte var fel. Kunde bara ha korsat Spree och tagit till höger, men det visste jag inte då. Hamnade rätt till slut. När hamnar jag i Berlin härnäst?

Socialdemokraterna närmar sig högern i migrationskommittén.
Nu växer ilskan hos regeringspartnern Miljöpartiet.
– Man kan inte sätta en siffra på, en gräns för, hur många människor som kommer att tvingas fly, säger Alice Bah Kuhnke till Aftonbladet

Sossarna har volymhål i huvudet!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020