Kategorier
Stockholm

Lätt att slöa till i värmen

I dag funderar jag på att jaga in de sista skogspinnarna och hinna hem till Kalmar – Djurgården kl 14.30. Det ska väl vara möjligt. Och kanske till och med hinna med något vettigt efter det. Som till exempel gå ner till grovsoporna med kasserade kläder.

Det är lätt att slöa till när man har semester och inte får den naturliga promenaden till och från jobbet. Det blir nog den största utmaningen, att hålla igång motionerandet.

Gillar det här utsnittet med alla linjer, vinklar och geometriska former. Vet inte om det var arkitektens avsikt, men även duvorna älskar det. Mer duvskit lär inte kunna skådas på någon annan tunnelbanestation.

Det är ju heller inget vidare med nattsömnen i värmen så jag är ju trött redan när jag vaknar. Har en fläkt men den susar för högt, men bättre det än att inte ha en susning. Men läsningen har kommit igång bra. Boken Salt innehåller mycket fakta på de första tio sidorna att jag undrar vad resterande 340 sidor ska handla om.

Funderar som sagt att sätta ihop alla bilder gjorda i Orminge centrums parkeringsgarage. ”The P house”, är det en bra titel?

En gång i tiden fanns en kulturtidskrift som hette Vargen, ”Kulturmagasinet Vargen var en experimentell underground- och konsttidskrift i stencilformat som grundades 1973 av Carsten Regild och Rolf Börjlind”. Där fanns en kul och intressant artikel om Arthur Cravan, schweizisk poet och boxare med mera och som umgicks i dadaistkretsar. Tyvärr fick jag aldrig tillbaka det numret efter utlåning.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Lätt att slöa till i värmen”

Snygga linjer. En grej med att du har semester är att dina bloggar blir fler och längre. Man hinner knappt med sitt eget liv,

Har ju bloggen som dagbok och när jag är ledig hinner jag med mer, och hinner tänka mer. Men jag kan försöka skriva färre.

Stängt för kommentering.