Kategorier
Stockholm

Grå är min utsikt

Har ibland svårt att komma ihåg vilka bilder jag laddat upp och var. Publicerar lite olika på respektive sajt. Ni som följer min blogg får se de flesta av de bilder jag gör. Det här är min digitala dagbok och här publicerar jag högt som lågt och ur alla de genrer jag plåtar i. Fejan- och Instaföljarna får se en hel del, de också. På Flickr publicerar jag mig mer sparsamt numer och ännu mindre på Fotosidan. På det senare sajterna laddar jag oftast upp gatufoto jag är nöjd med. På Tumblr gillas mina mer abstrakta bilder mer än någon annanstans och det är kul. Ingenstans försöker jag marknadsföra mig, gillas bilderna så fint, om inte så kör jag bara vidare med det jag gillar. Vilket är rätt mycket och olika.

Och särskilt många likes blir det inte heller.

Jaha, nu ska det regna ett tag. Ska klämma in en promenad ner till förortens centrum, via träsket, annars kommer jag ägna mig åt mina bilder. Tror jag.

Min gamle mattelärare (nä, jag barrskogar). (Låter autokorrekt vara kvar).
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Grå är min utsikt”

Stängt för kommentering.