Kategorier
Stockholm

Inte ett dugg

4th of July hela dagen, mest i USA där Trumpnisse fortsätter att splittra nationen och sätter sitt ego framför landets bästa. I samband med ett besök vid Mount Rushmore skickar hans stab ut en bildmanipulaton med Trumps nylle inhugget bredvid Jefferson, Washington, Lincoln och T Roosevelt.

Lurar tupp i nån timme på förmiddagen innan jag tassar ner för inhandling av livets nödtorft. Det regnar, som utlovat.

När jag kommer iväg regnar det inte ett dugg, några få ynkliga stänk bara. Vid träsket är det rena midsommaraftonen. Hundratals små lustiga grodor på promenadvägen och det är en styv uppgift att undvika trampa på nån. Ingen fågellycka.

Nu har jag fuskat med min motion flera dagar och behöver tag mig i kragen igen. Frågan är bara vart ska jag gå när jag gjort stockholms innerstad? Boo-leden ut till Gustavsberg, eller in till stan? Mycket mañana över det hela, i morgon ska jag… Alternativet är bara så mycket tråkigare – att sätta sig på motionscykeln och trampa nån timme, blir inte många bilder gjorda då.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Inte ett dugg”

Nu är det ju dags för manana (med cirkumflex som jag inte hittar), inte många av de små grodorna överlever, tror jag. Stackars små söta. Idag testade jag min vita nya regnkappa när jag gick ner till Coop klockan 8. Sköldpaddan 188 år snor jag till min FB. OK?

Förmodligen inte, om alla överlevde skulle det ju snabbt bli ett myller av vuxna grodor. Sköldpaddan är inte min, ta den bara!

Stängt för kommentering.