Kategorier
Stockholm

Imjunitet

I dag behöver jag hålla mig hemma då DHL ska leverera batteri och laddare till Olympus mjun nån gång mellan kl 8 -17 och jag måste signera. Alltid intressant att se om de verkligen kommer eller skyller på att jag inte var hemma. Återstår att se om jag återupptar det analoga fotandet eller om jag blivit imjun.

Blev lite sugen på att köpa Siegfried Hansen´s Hold the line men den kostar £150 på Amazon för ett begagnat ex respektive £407.10 för ett nytt. Det blir nåt att tänka på en stund.

Det ska regna till och med söndag! Va ere frågan om?!

I kväll spelar Djurgården mot krisande allsvenska jumbon Helsingborg och det bara ska vara tre poäng. Fler lag har det tungt annars, AIK fick barnen pinne med sig hemma mot Falkenberg, Malmö torskade borta mot Elgsborg och Häcken gjorde 3-0 på Bajen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020