Kategorier
Stockholm

Tre flaskor

Halv tio ringer DHL och tjugo minuter senare ringer de på dörrem och jag får mitt paket. Får leta runt efter ett ledigt uttag att stoppa laddaren i. En liten grön lampa blinkar.

Av nån magisk ingivelse går jag in på mitt webbhotell. Tänker att jag ska försöka fixa till min alternativa webbsajt vars redigeringsläge det blivit något fel på. Ser då att betalningen för mina sajter förfaller i dag. Jag kan dock inte se att någon väntande faktura ligger på min internetbank. Passar på att uppdatera min mejladress och mejlar sen supporten.

Installation med tre tompavor Mariestads.

Utanför mitt fönster blåser det styv kulting i trädtopparna och i Bortre Mongoliet käkar man murmeldjur och drar på sig böldpest. Bäst att hålla sig inomhus tills det lagt sig.

https://onethousandnightswithhamlet.tumblr.com/post/622877053816061952/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Tre flaskor”

Menar du att murmeldjuren från Kina kommer hit med stormen. Då är det verkligen dags att låsa in sig, men jag ska upp och passa Pers hus senare. Hoppas stormen bedarrat då och att murmeldjuren inte hann fram hit.

Stängt för kommentering.