Kategorier
Stockholm

Ljus i tunneln

Minns plötsligt att jag ju har ett presentkort på Akademihandeln och köpa något för. Då har jag en anledning till att promenera lite på stan igen. Nån dag.

Det ordnar sig med fakturabetalning avseende mina webbsidor, efter svar från webbhotellet. Nästa fråga blir varför redigeringsläget för min andra blogg är så konstigt fult. Har en lång dialog med supporten utan att problemet löses.

Pillar med att byta armband på farsans gamla 25-år på Finnboda Varf-klocka. Ska sätta dit ett ståldito som sitter på en annan klocka. Behöver egentligen ett specialverktyg men testar med spik och synålar. Det går sådär. Kanske är det smuts som gör att det inte går?

Får ett mejl (igen):

Hej Matti 

Du gör fantastiskt fina bilder! 
 
Skulle du vilja visa 30 bilder eller fler bilder och ev. sälja bilder i en utställning på www.fotografer.n.nu


I så fall kan du skicka bilderna som bilagor i storleken 1080 px på längsta sidan till min e-post. 

Jag tar 250 kr för uppladdningen av din utställning och där får den ligga länge, så länge du vill.

Paranoiacentrum i de bakre delarna av hippocampus blir misstänksam och skeptisk. Är detta att lita på? Å andra sidan, när jag kollar sidan finns Brutus Östling, känd naturfotograf där med en utställning och min polare Dan Crona har en egen utställning han med. Då blir frågan, vilken genre av bilder ska jag ladda upp?

https://zzzze.tumblr.com/post/622892393584295936/josef-breitenbach-1896-1984-roses-france/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020