Kategorier
Stockholm

Trassel och strul

Printar några av mina senaste verk. Vill se dem på papper helt enkelt.Och på väggen!

Trasslar vidare med att få min andra blogg att se vettig ut. Vet inte riktigt varför jag lägger ner tid på något jag inte använder. Supportens förslag båtar föga och till sist tror jag att hon tröttnade. Det krävs kanske ett Alexanderhugg, frågan är var. Minns när jag hade problem med den här bloggen och satt i timmar med en supportkille som testade allt han kunde komma på och styrde min blogg från sin dator tills han löste det.

Fick som sagt hem batteri och -laddare för min nyfunna Olympus mju. Det vill sig dock inte. Ingen reaktion när jag stoppar batteriet i kameran, när jag försöker ladda det blinkar laddaren grönt. Det betyder antingen att batteriet sitter fel i laddaren eller, mest troligt, att det är fel på batteriet. Beställer ett nytt batteri, med en annan beteckning. I värsta fall är det kameran det är fel på, att den klappat ihop under tiden den inte använts.

Trassel och strul, som det anstår en bra semester!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020