Kategorier
Stockholm

Träskvisa

Sitter fint med en träskvisa när man tröskat en trilskande webbsida en förmiddag. Träfar en hundägare och kommer i samspråk om bostadsbyggandet som är aktuellt i andra träsket och är eniga om det värdefulla i att bevara biologisk mångfald. Han tycker det ser ut som Everglades i andra USA, bara krokodilerna fattas. Jag föreslår inplantering av några dylika styggingar för att hålla exploatörerna borta.

Supporten hittar till sist en plug-in som jävlas och med den borta funkar det att göra inlägg. Men jag behöver ju inte två likadana bloggar/webbsidor utan ska försöka göra den andra till en bildsäljarsajt. Har ingen aning om hur man gör och om jag fixar det, men jag ber supporten radera att allt och göra en ny installation. Sen får jag ta det därifrån. Laddade i går hem en instruktion för WordPress som pdf och får försöka pina mig genom den.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Träskvisa”

Läste det som TRÄKVISTA, på Ekerö där jag bodde i mer än 30 år. Hur de bli det med Sarvträsk, får det vara kvar. Det har placerat en ny bänk med bra utsikt över vattnet och fåglarne!

Stängt för kommentering.