Kategorier
Stockholm

Schnitzelsnitt

Det blir fint med några dagars hotellfrukost, fast några hallon har de ju inte. Överdådigt överflöd i allt annat i stället. En och annan schnitzel lär slinka ner, tillsammans med några liter Erdinger Kristall. Snittar/schnitzlar jag 15 000 steg må det vara förlåtet.

I huvudet snurrar tankar på vad som ska ingå i packningen. Mest fokus på de små detaljerna som diverse laddare, kortläsare och slikt. För jag tänker ju blogga även från Berlin.

Fixar till sist de sista detaljerna avseende webbutställningen, inklusive en presentation, som jag tycker är jobbig att skriva. Men det gick. Nu är det bara nyc-boken kvar, en bild ska nog bort, tror jag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Schnitzelsnitt”

Glöm inte ansiktsmasker. Man ska ha ett gäng, för en håller bara ett tag, tyckte jag Folkhälsomyndigheten sa,

Stängt för kommentering.