Kategorier
Stockholm

Smart foto

I samband med att vi städade och packade på skolan fick jag en HP PhotoSmart A618 med mig hem som vår datoransvarige hittat och tyckte att jag kunde kika på. Fick med två förpackningar papper men ingen nätsladd eller manual. Bara att googla! Ska kolla om jag har sladdar som funkar, dels till elnätet och sen till datorn. Till vilken nytta, kan man ju fråga sig, för vad ska jag med den prylen till?

Nu får man åka till Tyskland igen och kanske skaffa sig corona där istället. Lussy Lassidor lurar mig att boka Berlin för fem nätter. Okej, nåt ska man ju göra för stålarna. Så nu får man börja fundera på packning för fem nätter, vilka väskor. Och fixa med euro, och munskydd. Och tänka ut vad jag vill se och göra i Berlin den här gången. Därtill får jag igång motionen igen, underbart. Men man hinner väl inte mer än boka förrän det ändras och man sitter där med skägget i brevlådan.

Eget beröm luktar illa så ta ett fast grepp om näsan. Har lagt upp fyra bilder i FB-gruppen Frames och samtliga har belönats med ”editors applause”. På minsta har min statistik fördubblats, från i snitt tio likes till 20. Makalösa siffror om man tänker efter, 100% förbättring, ju.

Ska nog beskära bort staketet upptill…
…eller inte. Knepigt.

Min webbutställning ligger ute nu. Tycker att jag behöver ställa ett par frågor:

Här kan ni beställa Mattis´s bilder online. Skriv in bildens namn i meddelande. Vi svarar er snarast med ett förmånligt pris och leveranstid.” 

Vad är ett förmånligt pris och vem printar och levererar? Eller är det endast onlinebilder för webbsidor och dylikt, inga printar? (Ser även att flera jag känner finns här, som Bo Hansson, Sven Lundin, Mirja Koffman, Jessica Storbjörk, Ulla Larsson).

Svar: Du sköter pris, print och leverans av dina bilder, men jag kan ta bort den meningen helt och även kontaktformuläret som går till mig, (Och som jag i så fall skickar direkt till dig)

https://jbe200.tumblr.com/post/623636370498404352/lefildelhorizon-tony-abeyta-yei-creating/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Smart foto”

Stängt för kommentering.